Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има много писано за JTS-а тук във форума. Използвай търсачката и ще разбереш.
    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от 5koff Покажи съобщение
      От какво страда 2.0 JTS? Питам тъй като Алфа, спортно купе, дизел малко не ми се връзва пък и съм решен да е бензинова колата, V6 си е кеф но финансово не е за мен. Уважавам дизела но за мен лично дизелите са капризни за поддръжка.

---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:26 ----------

( http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=evc8f8 ) Тази джобна Белла също ми харесва за нея какво е кажете?
      Хвърли едно око тук.
      Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
      GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

• Благодаря за линка! От всичко изчетено ми станаха ясни следните неща:
        1. по-проблемните JTS мотори са тези произведени до края на 2004
        2. много зависи с какви течности ( най-вече масло ) е карана
        3. трябва да имаш много късмет

Още не съм тотално разубеден, но просто как да гледам някой Голф или нещо друго "сиво" като знам че има такива коли?

Comment

• Алфа, спортно купе, дизел малко не ми се връзва

Що пък не.Тамън да им опушваш броните като наказваш голфарите
          Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
          New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

Благодаря за линка! От всичко изчетено ми станаха ясни следните неща:
            1. по-проблемните JTS мотори са тези произведени до края на 2004
            2. много зависи с какви течности ( най-вече масло ) е карана
            3. трябва да имаш много късмет

Още не съм тотално разубеден, но просто как да гледам някой Голф или нещо друго "сиво" като знам че има такива коли?
            Защо не помислиш за дизел? JTD-то дърпа доволно и е доста надежден мотор.
            Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
            GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

• А що си решил да е ГТ?
              Погледни 156. По-практично е, а реално е същата кола.
              Според мен е и по-красиво.
              Там има по-голям избор на свестни мотори.
              1.8ТС , 2.0ТС.

Дизелите ги остави на тираджиите, да си тракат и да се лъжат с разхода.
              На тая готина марка със спортен дух не и отиват ЮМЗ звуците "кррррррррр"

Иначе и в GT-то има 1.8, ама нещо са рядкост, мисля.
              Last edited by dhtj; d.m.y г., 01:40.
              156 2.0TS

Comment

• О да, 2.0 Twin Spark е от най-надеждните мотори...
                Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

• надеждни са, ако си я купиш наново и я поддържаш като хората. Оня ден ми рекламираха една 147 2007г. перфектна. Изглеждаше много добре. Но на пръчката нямаше грам масло. Продавача каза, че в пръчката е проблемът

Comment

• Избрах GT главно заради начинът по който изглежда, формата е много изчистена и като цяло страшно хваща окото

Comment

Избрах GT главно заради начинът по който изглежда, формата е много изчистена и като цяло страшно хваща окото
                      Хубави са за млади хора. Гледай и другото. И късмет

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                        Хубави са за млади хора. Гледай и другото. И късмет
                        Сега ако дадеш и някаква възрастова граница цена нямаш.

Comment

• Като ти се ради хлапе ще разбереш възрастовата граница. Едно мои познати точно по тази причина си продадоха ГТ-то, страшно натокано ама.... Спор няма, колата е хубава но до време, после става непрактична.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                            Като ти се ради хлапе ще разбереш възрастовата граница. Едно мои познати точно по тази причина си продадоха ГТ-то, страшно натокано ама.... Спор няма, колата е хубава но до време, после става непрактична.

Абе много зависи. Мен не ми пречи да возя дете.
                            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                            sigpic

Comment

• То, ако става въпрос един съфорумец с багажи за всички + жена + две деца, от които едното беше бебе, отиде на море с фиат пунто 2 Та г*З знае 2 и 200...
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Даже е практична за дете...няма да се притесняваш, че може да отваря задните врати по време на движение....ако не си ги заключил принудително за отваряне от вътре...и т.н..

---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:44 ----------

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                То, ако става въпрос един съфорумец с багажи за всички + жена + две деца, от които едното беше бебе, отиде на море с фиат пунто 2 Та г*З знае 2 и 200...
                                Е па кво лошо има...не всички могат да си наемат кемпер....)
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X